Solo.


Nu är det på riktigt . . . jag och Sophie är särbos. Hennes flyttlass gick i morse och kvar är endast ett tomt rum som det ekar i :/ Usch vad vemodigt det känns, jag menar vi har ju trots allt b bott tillsammans i 10 månader, det är länge det . . . Ojojoj så mycket skoj vi haft, haha. Tänk allt skvaller som berättats innanför dess väggar, oh my! Eller allt fika som konsumerats, för att inte tala om alkohol och cigaretter . . . Eller alla söndagar, när vi dagen före varit ute på nåt galej, den som vaknar först går in och väcker upp den andre sedan följer en detaljerad genomgång av kvällen som varit + tittining på kort (som vi förhoppningsvis tagit) Efter en massa skratt och tokigheter beger vi oss på Ica för att inhandla den nödv'ndiga bakismaten - sen är det soffan som gäller med en massa godsaker och en bra film :)

Ja jag kan inte säga annat än att jag kommer att sakna den tiden som varit...ojoj! Nu kan man ju nästan tro att vi aldrgi med kommer att träffas, så är inte fallet (hoppas jag) men vi kommer ju inte träffas lika ofta som tidigare i alla fall, det är ju en sak som är säker. Dock har vi hela semestern att se fram emot, haha, fanken så mycket skoj vi ska ha! Åsele står överst på listan, parasoll stolarna är inhandlade nu fattas bara alkoholen och vännerna :D


Sophie, Ich liebe dich!

Kommentarer
Postat av: Sophie

Älskade Ida, jag kommer sakna dig med. Har varit så skönt att alltid haft någon som lyssnat när man behövt prata. Nu blickas det fram emot Åsele, och då är det du och jag som rockar rövva av alla rock´n roll wannabes! :)

2007-07-08 @ 15:44:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback