Kvalitetstid.


Igår var jag chaufför, Bengt ringde någon gång på morgonen och frågade om jag möjligtvis inte kunde hämta honom och mamma i Hackås senare på kvällen (de skulle på bröllop) jo visst kunde jag det. Jag och Pelle for in till staden en sväng för att se hans pappa gå i mål efter att ha sprungit St. Olavsloppet och åkte sedan vidare till Rätan där det skulle överlämnas vin och ätas mat. Åt på Wärds, mycket gott :) Kom under den tiden på att fan va skoj det skulle vara att alkohola lite sen ikväll, alkohola och dansa vore fina fisken just ikväll! Dock skulle ju jag vara chaufför ju den kvällen . . . ringde desperat runt i hopp om att få tag på någon annan som möjligtvis kunde hämta mamma och Bengt men utan någon vidare framgång :/ Jaja, tog på mig chaufförsbiten i alla fall och drivade bort till Fröjdholmen där Barbados skulle spela med Elle, Anna, Lena, Martin, Stefan och Tomas som sällskap. Hade rätt skoj fast jag var nykter, tänka sig, minns inte sist jag var på dans utan att ha druckit något. Jaja, vid halv tre var vi hemma igen och jag passade på att lära mig lite mer om min telefon i väntan på att åka till Hackås. Mamma ringde vid kvart över fyra och sa att nu ville dom hem, halv fem var jag framme i Hackås och kvart över fem kunde jag äntligen lägga huvudet på kudden för lite sömn.

Vaknade i morse vid sju snåret (vet ej varför jag vaknade då) och kikade på telefonen, ett sms från Pelle där han frågade om jag var uppe än. Inte än men snart blev mitt svar. Låg och drog mig ett tag för att sedan gå upp och ställa mig i ordning (i den mån jag orkade vill säga). Vid åtta påbörjade vi färden mot Hackås för att hämta mammas tankkort, passade då också på att köra hem pickupen därefter kunde vi äntligen styra kosan mot Sundsvall och mitt älskade IKEA. Var framme i S-vall halv elva och påbörjade då vår två och en halvtimmes vandring inne på det enorma möbelvaruhuset, ja jag vet, två och en halv timma är inte lång tid men jag hittade det jag sökte och blev nöjd så. Efter IKEA blev det Biltema och sedan MAX för lite mat. Löringarna satt fin fint as usual. När vi kom hem igen lastade vi in Emma-Linas vitrinskåp i släpvagnen och åkte sedan till Brånan för att ha lite byteshandel, jag fick tillbaka mina och Emma sina. Busade med barnen och hade trevligt.

Nu står vetrinskåpen i mitt vardags/sovrum + allt annat, kaos är ett milt uttryck! Ska ta itu med det hela nu hade jag tänkt, kläder ska vikas ihop, bord/hyllor ska skruvas ihop och var sak ska hamna på sin plats var det tänkt. I morgon är det soffans tur att komma ner till resten av mitt bohag, sen kan man i princip säga att flytten är så gott som klar :D

För att avrunda dagen kan jag kort och gott säga att den har varit underbar! Har skrattat en hel del och haft det hur mysigt som helst med min underbara Pelle - tack min kära för att du följde med och tack för att du hjälper mig flytta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback